Skip to main content

Az ENSZ 60 éves


 
Itt egy fotó Condoleezza Rice –ról az ENSZ épületében 2005 -ben, háta mögött a 666 –os számmal. A lenti logo jelzi, hogy hogyan alakították ki a tervezők az ENSZ 60. évfordulójának plakátjából a 666-os számot.
 
 
Végtére is az Európai Unio megteremtésének a lényege az volt, és ma is az, hogy egy európai szuper államot, vagy „Egyesített Európai Államokat” teremtsen meg, mint ahogyan azt néhányan ajánlották megnevezni, ami végül is rivállisa lesz az Egyesült Államoknak befolyásban és katonai erejében. 1999-ben Javier Solanat kinevezték az Európai Unió külügyi és biztonsági politikájának magas képviselőjének, es a 666 számnak ajánlása altal váratlan (sürgőségi) erőket kapott 2000-ben az Európai Unio hadi szárnya fölött.
Ami pillanatnyilag megmaradt egy újra életre keltett Római birodalom megteremtéséből, az a kormányzás állandó végrehajtási (közigazgatási) ágának a megteremtése, és az új Euro pénzformának a teljes integrálása. Az Európai Unió új alkotmányának bevezetésével pontosan olyan végrehajtási ág és közgazdasági rendszer alapzata rakodik le.
 
 
 
 
 „És imádák a sárkányt, aki a hatalmat adta a fenevadnak;
és imádák a fenevadat, …”Jel. 13:4. 
 
 
Világosan láthatóan az Európai Unió előkészíti az utat a bűn embere az antikrisztus számára! Csupán egy kevés ember ismeri fel azt, hogy az Egyesült Államok és az Európai Unió mennyire átitatott a sátánizmussal.
Az Egyesult Államok minden anyagukat a The Lucis Trust-al nyomtatja ki, amit eredetileg 1922-ben a The Lucifer Trust-ként alapítottak.
 
Olvasd el a Basic Understanding of the New World Order.
Ugyanúgy „A comparison of Javier Solana and the Antichrist” (nagyon érdekes).