Skip to main content

A megbélyegzés eszköze


A fenevad bélyege
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. Jelenések könyve 13:16-18.

A számítógépek fejlődése utat nyitott egy új technológiának, amely lehetővé teszi, hogy bárkit, vagy bármit megjelölhessenek a hatóságok a kontroll érdekében. Ez a szisztéma egy parányi mikrocsipet használ, amely alkalmas arra, hogy információkat tároljon, és közvetítsen a hordozójáról.

A mérete olyan mint egy rizs szemé…
 chip

Egy új felfedezés, ami a készpénz vagy a Kredit kártyák használatát kiküszöböli!  

A gazdagok már használják, mint egy eszközt az emberrablás megelőzésére.  
Használni fogod e ezt az előnyeiért, és azért, hogy segítsen megelőzni a csalást és személyiség tolvajlást… ?
A Biblia idézett verseire hivatkozva az a tanácsom, hogy zárkózz el tőle! Hogy miért?
A MOTOROLA cég gyártotta a mikrochipet a MONDEX SMARTCARD számára. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából, ami a „Bio chip.”
A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizs szem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően.  (A TRANSPONDER: egy módszer, a mikrocsipben lévő információk olvasatának elraktározására.)
Természetesen felmerül a kérdés, hogy: Mit árthat ez nekem?
Több mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip”behelyezhető. Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJ, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan…
A JOBB KÉZEN!
chip 2

A módszer pontosan arra emlékeztet, ami a jelenések könyvében olvasható a megbélyegzésről .

További információ, hogy a lítium elem az emberi test számára, mint testidegen anyag fekélyt okoz, ha megsérül a mikrocsip, és létrejön a kontakt. Így ír eről a Biblia:
„… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét.” Jelenések 16:2.
Felfedezték, hogy ha a csip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A csip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető.  Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy két év után elhal, megszűnik működni.
Következtetés: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben.

chip 3
 

Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT… behelyezni a “bio-chipet” a jobbkézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikro baktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.) A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

 “Pénz a kézen.”
MON = MONetary= pénz
DEX = DEXter = Jobb-kéz
MON-DEX
Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a www.google.com. -ra  Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvasd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX  SMARTCARD.” szóval is.
Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban.
Most az információért felelős vagy.
Figyelmeztetés!!!
Az itt található információ tartalma vitatott. A következő tárhelyen az olvasható, hogy ez a hír csupán „blöff” (hoax).
Csak annak ajánlott, aki hisz benne.
Megjegyzés: Isten léte, és a teremtés történet is vitatott.