Skip to main content

A hamispróféta


jesusissavior.com, By David J. Stewart | August 2006
Fordította: Berkes Sándor
Ratzinger 2006 júliusában járt a Spanyol Valenciában. Nézzünk meg néhány fotót az utazásáról.
A hátborzongató fotón egy hatalmas Hórusz szem látható.

hamis

Ez a Spanyol város a tudomány és a művészet városa, és a Hórusz szemét ábrázoló  hatalmas épület nem más, mint az okkult szabadkőműves palota. A szabadkőműves szimbólumok között Hórusz szeme a mindentlátó szem, amely a totális kontroll szimbóluma. Azt jelképezi, hogy Sátán kontrollálja a démonizált világot. A bűnös világnak Sátán az istene. Lásd 2Korinthus 4:4.
Következő panoráma fotó a tudomány és művészet városáról. A katolikus város lakói eljöttek, hogy hallgassák Ratzingernek a család értékeiről szóló prédikációját. Döbbenetes az a kék valami. Az lenne a kereszt?

hamis 2

Itt pedig maga a hamis próféta a mindent látó szem szomszédságában!
hamis 3

Nézzétek!!!  Itt minden csupa szem! hamis 4

Ez a szabadkőműves szimbólum jelenik meg a dolláron is, a mindent látó Hórusz szemmel.

hamis 5

hamis 6

A közönség egészen sokatmondó. Sátánimádó fiatalok társasága, amint felmutatják a pápai süveget, ami tulajdonképpen Dágonnak a filiszteus halistennek a feje. A kék inges lány sátáni köszöntéssel szalutál.

hamis 7      hamis 8

Dagon, a Filiszteusok hal istene. 

A hal isten feje és szája adja a pápa süvegének formáját, amelyet ha felülről szemlélünk, akkor látható Hórusz mindent látó szeme.

Hórusz

hamis 9         

Hórusz az egyiptomiak gyermek istene. Ízisz és Ozirisz fia. Szárnyas napistenként is ábrázolják. Sólyomfejű istenember.

Itt látható Dágon szobra balról. A fönti képen Hórusz, mint szárnyas napisten Dágon társaságában. Lenti képen pedig a pápa a sokatmondó süveggel.

Istenem! Ez olyan, mint a Jelenések 13:16.?!!

Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;Revelation 13:16

Itt egy Spanyol katolikus templom.  Jézus, … és a főnix madár?!!

hamis 10

A főnix madár egy okkult szimbólum. Az egyiptomi mitológia szerint a főnix egy szent, gyönyörű vörös-arany tollazatú hím tűzmadár, mely élete végén fahéj-ágacskákból fészket épít, meggyújtja, és vele együtt porrá ég. A hamvakból ezután egy új, fiatal főnix születik, amely bebalzsamozza az öreg főnix maradványait egy mirhából készült tojásba, és eltemeti Héliopolisz városában, a „nap városban”. Szoros összefüggésben állt a felkelő nappal és a napistennel, Ré-vel. (Luciferrel)

hamis 11       hamis 12

Itt látható az Ég királynője és karján lucifer. Valamint az is, hogy az anya megcsókoltatja gyermekével a szoborképmást.

hamis 13                hamis 14

Gyermekekkel csókoltatják az Ég királynőjét. A járványok biztos terjesztője ez a ceremónia.

Okult kompozíció a mindent látó szemekkel telerakva.

 
 
 
„Mert az Isten, aki szólt: sötétségből világosság ragyogjon, ő gyújtott világosságot a mi szívünkben az Isten dicsősége ismeretének a Jézus Krisztus arcán való világoltatása végett.” 2Kor 4:6